Nyheder

27. april 2017

Inger Støjberg besvarer kritisk henvendelse fra Forenede Service: "Vi både kan og bør gøre mere"

Nils Bjørn Larsen

Sikkerheds- og kvalitetschefen i landets næststørste servicevirksomhed Forenede Service har fået udlændinge- og integrationsminister Inger Støjbergs reaktion på en kritisk skrivelse om myndighedernes manglende hjælp til virksomhedernes indsats for at integrere personer fra tredjeverdenslande på arbejdsmarkedet.

06. april 2017

Forenede Service arbejder imod social dumping

CEO Carsten Clement

Som svar på et debatindlæg i Helsingør Dagblad og Frederiksborg Amts Avis, bragte Forenede Service d. 5. April dette indlæg i begge dagblade.

29. marts 2017

Når Hendes Majestæt Dronningen vinker til TJEK Ejendomsservices medarbejdere

Hendes Majestæt Dronningen var storsmilende og ganske nydelig, da hun og Kong Philippe lagde vejen forbi Kastellet i karet.

20. marts 2017

Torvedag på Teglholmen

Lækre chokolader arrangeret i lange rækker drysset med hindbærknas, havtorn og kokos. Velduftende oste i store og runde former. Autentiske olivenolier der leder tankerne mod Toscana. Der var dømt torvedag med lækre delikatesser fra en velkendt kulinarisk trio, nemlig ost, vin og chokolade, da Kokkenes Køkken afholdte torvedag hos TDC Group på Teglholmen.
03. marts 2017

Forenede Service - Nu med fisk

Aqua Care Forenede Service

Nyskabelsen hedder Aqua-Care, og de to idé- og ophavsmænd til projektet, Michael Burchhardt og Jan Balling, skal planmæssigt servicere kunder med opsætning af akvarier og den løbende pasning af akvarierne og fiskene. Og forretningspotentialet er stort, vurderer de to akvarieeksperter.


28. februar 2017

Asiatisk på menuen

Kokkenes Køkken Asiatisk menu
Rickshaws og spisepinde i kantinen på TDC Teglholmen
20. februar 2017

TJEK Ejendomsservice indgår samarbejde med prestigebygning

TJEK Ejendomsservice Forenede Service Axel Towers
TJEK Ejendomsservice skal rapelle sig ned fra Aksel Towers i København
08. februar 2017

Hvordan bliver vi nummer 1

Forenede Service Fremtidsforum Skanderborg
Netværket FremtidsForum Skanderborg diskuterede forleden, hvordan Skanderborg kommune bliver landets bedste erhvervskommune. Ejnar Olsen, vicedirektør i Forenede Service, var på scenen for blandt andet at berette om Forenede Services arbejde med at integrere flygtninge og indvandrere på arbejdsmarkedet.
18. januar 2017

Medejer træder ud af bestyrelse efter byretsdom

Fore
Medejer og mindretalsaktionær i Forenede Koncernen Michael Krogh træder ud af koncernens bestyrelse efter byretsdom for skattesvig.

02. januar 2017

Bestået med nul fejl

Forenede Service ISO certificeret siden 1992

Forenede Service er for nylig blevet recertificeret i forhold til ISO-standarden 9001. Og der blev gået udsædvanligt grundigt til værks af auditorerne, som ikke fandt et eneste kritisabelt forhold i virksomheden. Forenede Service’s kvalitets- og miljøchef er stolt og ser recertificeringen som en blåstempling af virksomheden.1 - 10 of 128