Hotelrengøring

Hotelgæster forventer en meget høj kvalitet, og den kan vi levere. Vi ved at hotelrengøring kræver både fleksibilitet og logistik. Der er en kort tidsfrist mellem ind- og udcheckning, hvor hotelværelset skal stå klar til den næste gæst, og i samme pletfrie standard som den forrige gæst nød.

Hotellet skal altid vise sig fra sin bedste side, og det er mange gange de små detaljer, som bliver bemærket. Derfor er vores personale ikke kun uddannet i rengøring, men også i æstetik. Så jeres hotel altid viser sig fra sin bedste side. 

Vi håndterer alle rengøringsopgaver på hotellet:

  • Front of house areas – reception, lounge area, restaurant
  • Back of house – kældre, gange og lignende
  • Værelser
  • Oldfrueservice
  • Opfyldning af minibarer
  • Køkken
  • Vinduespolering

God service og et smil - det smitter!

Vores personale ved, at de er med til at skabe en god oplevelse for jeres gæster – derfor leverer vi altid vores service med et smil på læben.

I bund og grund arbejder vi med at tilføre værdi.
Gennem vores serviceydelser tilfører vi værdi for vores kunder ved at skabe gode rammer for brugerne af de virksomheder og lokaler som vi servicerer.

Hans Fog Adm. direktør, Forenede Service

Kvalitetssikring via ISO- og arbejdsmiljøcertificering

Forenede Service er ISO certificeret i forhold til ISO 9001:2015 og arbejdsmiljøcertificeret i forhold til OHSAS 18001. Vi er også certificeret i henhold til Servicenormen, medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (DI) og følger Serviceoverenskomsten mellem SBA, 3F og Landssammenslutningen for Sanitører og Servicefunktionærer under Dansk Funktionærforbund - Serviceforbundet.

Hotelrengøring Forenede Service

Vil du høre mere om vores hotelservice?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hotelservice. Ring os op for et uforpligtende møde på 39 69 50 50

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os her:

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Hotelrengøring Forenede Service

Vi sørger for, at dine gæster møder et pletfrit hotelværelse. Hør om hvordan vi kan hjælpe jer med professionel facility service.