Facility Management - vi efterlader altid et smil

Facility Management - En lettere hverdag

Bestil vinduespudser. Ring til rengøringen. Sørg for snerydning. Vand alle planter. Ansæt en ekstra kok. Find en vikar til receptionen…

 

Virksomhedens to-do-liste kan være lang, og mange bruger store mængder tid og ressourcer på noget, der intet har med deres egentlige forretning at gøre. Hos Forenede Service har vi mere end 58 års erfaring inden for ovenstående punkter og flere til. Samler I alle jeres serviceaftaler hos os, skal I kun ringe ét sted hen.

 

 

Én kontakt - Én ansvarlig

Jeres virksomhed får nemlig tilknyttet sin egen Facility Manager, der sidder med det samlede overblik over alle jeres aftaler med os. Har I spørgsmål eller ændringer til engagementet, er det derfor én og samme kontaktperson, I ringer til – hver gang.

Værdiskabende samarbejde

Nyd, at en stor mængde administrativt arbejde er ude af jeres hænder og oplev, hvordan en Facility Service aftale med os kan betyde op til 25 % økonomisk besparelse på serviceydelser. I vil med andre ord få frigivet store ressourcer, I kan bruge på jeres kerneforretning, når I lader os udføre vores.

Kontakt

 

Vi efterlader altid et smil Vi efterlader altid et smil

Bliv kontaktet