Daglig rengøring der efterlader et smil

 

Din rengøringsleverandør

Forenede Service tilbyder grundig rengøring, der kommer ud i alle krogene i din virksomhed. Med vores daglige rengøring kan vi sørge for friske, rene omgivelser med et sundt indeklima, der skaber trivsel og arbejdsglæde.

Vi dækker alle almindelige dagligdags rengøringsopgaver, og vi skræddersyer rengøringsløsningerne fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov. Hvis det ønskes, udføres synlig rengøring i dagtimerne uden gene for brugerne.

Erfaring i rengøringsbranchen
Med 57 års erfaring inden for rengøringsbranchen har vi en stor viden at trække på. I alle årene har vi, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, haft fokus på at levere og løbende videreudvikle fleksible og effektive rengøringsløsninger, som skåner både medarbejderen og miljøet.

Vores dygtige og motiverede medarbejdere er vores vigtigste ressource, idet de varetager de daglige opgaver og den daglige kontakt til kunden. Derfor prioriteres medarbejdernes uddannelse og tilfredshed højt hos os. Vi har vores eget Service-Akademi, hvor vores medarbejdere altid får den rette uddannelse og er skolet til netop den funktion, de er ansat til.

Kvalitetsikret rengøring 

Vores rengøringsydelser er alle ISO-certificeret efter ISO 9000 kvalitetsstyringssystem og den nordiske rengøringsstandard INSTA 800. Dette er med til at sikre, at vi konstant lever op til det aftalte - både hvad angår niveau og omfang. 

Kunderne siger:

"Jeg er især tilfreds med personalet fra Forenede Service. Vi ser dem dagligt, som en del af vores ansatte. Jeg føler, at de er utroligt fleksible, pligtopfyldende og altid parate til, at tage en ekstra tørn, såfremt der er behov for dette."


"Den troværdighed, grundighed og faglige stolthed, assistenter og tilsynsførende ligger for dagen, kan jeg kun beundre."


Kennet Bundgaard, Daglig leder, HMN Naturgas 

Kontakt

 

Bliv kontaktet