Uddannelse af medarbejdere

Vi prioriterer uddannelse højt, da opkvalificering af medarbejdere blandt andet er med til at øge kvaliteten af de udførte services og styrker trivslen.

 

ServiceAkademiet er vores interne uddannelsesprogram

Da vi opererer i en branche, hvor det kan være svært at rekruttere og fastholde de dygtigste medarbejdere, forsøger vi at fastholde selskabets konkurrencedygtighed og samtidig gøre koncernen til en attraktiv virksomhed. For at sikre at medarbejdernes viden og kompetencer er på topniveau, har Forenede Service oprettet sit eget corporate university ServiceAkademiet, der omfatter struktureret uddannelse af alle medarbejdere inden for facility services.

Ledende medarbejdere modtager ligeledes planlagt, løbende undervisning i form af interne og eksterne programmer, der strækker sig over et længere tidsrum.

Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring, og ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi korrekt rengøring af jeres lokaler.

Hospitalsrengøring kræver specialuddannede medarbejdere

Alle vores ansatte til hospitalsrengøring har bestået samtlige AMU kurser, INSTA 800 og DS 2451-10.

Rengøring i klassificerede miljøer

Vores personale er specialuddannet gennem egne kurser i GMP, renrumsrengøring og laboratorieopvask. 

Foodrengøring

Foodrengøring varetages kun af specialuddannet personale med stor viden og kunnen indenfor kvalitetssikring af food miljøer. Vi lever op til branchens høje hygiejne- og kvalitetskrav.

Kokke, catere, bagere i Kokkenes Køkken og fagfolk i TJEK Ejendomsservice

I vores subbrands Kokkenes Køkken og TJEK Ejendomsservice mødes I udelukkende af fagfolk med lang erfaring. Det er faguddannede kokke, catere og bagere som løfter kantinekonceptet op til et klart højere niveau, samt ejendomsserviceteknikere, vinduespolerere og gartnere hvor intet bliver overladt til tilfældigheder. Alt er i orden!

Vores services bærer præg af både kvalitet og kunnen.

 

Rådet for bedre hygiejne

Forenede Service er medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne som arbejder med forbedring af hygiejne, for at undgå dødsfald og sygdomme på grund af manglende viden omkring hygiejnesikring.

Vores basisuddannelse

Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring, samt ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi jeres lokaler fra forkert udført rengøring og unødvendig slitage fra den daglige rengøring.
Basisuddannelsen sikrer også, at alle vores medarbejdere har en viden om, hvordan de skal udføre arbejdsopgaverne ergonomisk korrekt.

HR chef Forenede Service Kenny Mitchboe Vermehren

Vil du høre mere om, hvordan vi uddanner vores medarbejdere?

Du er velkommen til at kontakte vores HR chef, Kenny Vermehren Mitchboe på telefon: 39 55 56 06

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies