Uddannelse af medarbejdere

Vi prioriterer uddannelse højt, da opkvalificering af medarbejdere blandt andet er med til at øge kvaliteten af de udførte services og styrker trivslen.

 

ServiceAkademiet er vores interne uddannelsesprogram

Da vi opererer i en branche, hvor det kan være svært at rekruttere og fastholde de dygtigste medarbejdere, forsøger vi at fastholde selskabets konkurrencedygtighed og samtidig gøre koncernen til en attraktiv virksomhed. For at sikre at medarbejdernes viden og kompetencer er på topniveau, har Forenede Service oprettet sit eget corporate university ServiceAkademiet, der omfatter struktureret uddannelse af alle medarbejdere indenfor facility services.

Ledende medarbejdere modtager ligeledes planlagt, løbende undervisning i form af interne og eksterne programmer, der strækker sig over et længere tidsrum.

Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring og ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Sådan sikrer vi korrekt rengøring af jeres lokaler.

Hospitalsrengøring kræver specialuddannede medarbejdere

Alle vores ansatte til hospitalsrengøring har bestået samtlige AMU kurser, INSTA 800 og DS 2451-10.

Rengøring i klassificerede miljøer

Vores personale er specialuddannet gennem egne kurser i GMP, renrumsrengøring og laboratorieopvask. 

Foodrengøring

Foodrengøring varetages kun af specialuddannet personale med stor viden og kunnen indenfor kvalitetssikring af food miljøer. Vi lever op til branchens høje hygiejne- og kvalitetskrav.

Kokke, catere og bagere i Kokkenes Køkken og fagfolk i ejendomsdriften

I vores kantinedivision Kokkenes Køkken og i vores ejendomsdrift mødes I udelukkende af fagfolk med lang erfaring. Det er faguddannede kokke, catere og bagere som løfter kantinekonceptet op til et klart højere niveau, samt ejendomsserviceteknikere, vinduespolerere og gartnere hvor intet bliver overladt til tilfældigheder. Alt er i orden!  

Uddannelse

I 2019 blev der afholdt 13.125 uddannelsestimer fordelt på 1.750 uddannelsesdage.

Forenede Service understøtter Uddannelses- og Forskningsministeriets initiativ "Bachelorløftet", hvor ambitionen er et tættere samspil mellem virksomheder og universiteter. Bachelorløftet giver bedre muligheder for studerende at arbejde efter bacheloruddannelsen og for efterfølgende at vende tilbage til en kandidatuddannelse. 
Du kan læse mere om initiativet her.

 

 

Rådet for bedre hygiejne

Forenede Service er medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne som arbejder med forbedring af hygiejne, for at undgå dødsfald og sygdomme på grund af manglende viden omkring hygiejnesikring.

Vores basisuddannelse

Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring, samt ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi jeres lokaler fra forkert udført rengøring og unødvendig slitage fra den daglige rengøring.
Basisuddannelsen sikrer også, at alle vores medarbejdere har en viden om, hvordan de skal udføre arbejdsopgaverne ergonomisk korrekt.

HR chef Forenede Service Kenny Mitchboe Vermehren

Vil du høre mere om, hvordan vi uddanner vores medarbejdere?

Du er velkommen til at kontakte HR chef Kenny Vermehren Dahl på tlf. 39 55 56 06 eller via mail.

Send mail