Uddannelse af medarbejdere

Vi passer godt på vores medarbejdere. Derfor gør vi også meget for at opkvalificere og uddanne vores medarbejdere.

 

ServiceAkademiet er vores interne uddannelsesprogram
Da vi opererer i en branche, hvor det kan være svært at rekruttere og fastholde de dygtigste medarbejdere, forsøger vi at fastholde selskabets konkurrencedygtighed og samtidig gøre koncernen til en attraktiv virksomhed. For at sikre at medarbejdernes viden og kompetencer er på topniveau, har Forenede Service oprettet sit eget uddannelsesprogram ServiceAkademiet, der omfatter struktureret uddannelse af alle medarbejdere indenfor facility services. Ledende medarbejdere modtager ligeledes planlagt, løbende undervisning i form af interne og eksterne programmer, der strækker sig over et længere tidsrum. Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring og ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice.

Hospitalsrengøring kræver specialuddannede medarbejdere
Alle vores ansatte til hospitalsrengøring har bestået udvalgte AMU kurser, INSTA 800 og DS 2451-10.

Rengøring i klassificerede miljøer
Vores personale er specialuddannet gennem egne kurser i GMP, renrumsrengøring og laboratorieopvask.

Foodrengøring
Foodrengøring varetages kun af specialuddannet personale med stor viden og kunnen indenfor kvalitetssikring af food miljøer. Vi lever op til branchens høje hygiejne- og kvalitetskrav.

Kokke, catere og bagere i Kokkenes Køkken og fagfolk i ejendomsdriften
I vores kantinedivision Kokkenes Køkken og i vores ejendomsdrift mødes I udelukkende af fagfolk med lang erfaring. Det er faguddannede kokke, catere og bagere som løfter kantinekonceptet op til et klart højere niveau, samt ejendomsserviceteknikere, vinduespolerere og gartnere, som er stærke i deres fagområde.  

Uddannelse
I 2020 blev der afholdt 11.000 uddannelsestimer og vi fik prøvet kræfter med flere forskellige typer af onlineundervisning.

Vi tror på, at muligheden for at udvikle sig tiltrækker og fastholder motiverede medarbejdere. Derfor har vi en vision om, at alle medarbejdere skal have mulighed for at udvikle deres personlige og faglige kompetencer. Af den grund har vi udviklet vores uddannelseskoncept, Fra ABC til EUD, som kort fortalt er et bredt udvalg af kursus‐ og uddannelsesmuligheder, der i sidste ende skal være med til at løfte medarbejderen fra sit nuværende niveau op til og med en erhvervsuddannelse inden for sit fagområde.

 

Rådet for bedre hygiejne

Forenede Service er medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne som arbejder med forbedring af hygiejne, for at undgå dødsfald og sygdomme på grund af manglende viden omkring hygiejnesikring.

Vores basisuddannelse

Alle vores serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring, samt ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi jeres lokaler fra forkert udført rengøring og unødvendig slitage fra den daglige rengøring.
Basisuddannelsen sikrer også, at alle vores medarbejdere har en viden om, hvordan de skal udføre arbejdsopgaverne ergonomisk korrekt.

HR chef Forenede Service Kenny Mitchboe Vermehren

Vil du høre mere om, hvordan vi uddanner vores medarbejdere?

Du er velkommen til at kontakte HR chef Kenny Vermehren Dahl på tlf. 39 55 56 06 eller via mail.

Send mail