AT ARBEJDE HOS OS

En arbejdsplads, hvor du kan udvikles

Forenede Service stræber efter at være en stimulerende arbejdsplads, hvor du som medarbejder hele tiden udvikles. Vi fremmer teamwork og et godt samarbejde, men også at hver medarbejder skal kunne arbejde selvstændigt og tage et ansvar.

Hos os er det vigtigt at være en god kollega. Vi har et fælles mål, og det er kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. Kun sammen, i et godt miljø, skaber vi de gode resultater.

Vi tror på, at det sociale samvær er vigtigt for, hvordan du trives hos os. Derfor arrangerer vi alt fra fælles koncertbesøg til sommerfester, udflugter og julefester. I hverdagen lægger vi vægt på, at der altid er tid til social omgang og tid til at tale med hinanden.

Se ledige stillinger her

 


Rekrutteringsproces

Når du søger en stilling hos os

Grundig rekruttering
Det er vigtigt for os, at vi finder den bedst egnede til stillingen. Derfor lægger vi stor vægt på at foretage et grundigt rekrutteringsarbejde, hvor vi vurderer både dine faglige og personlige egenskaber.
Søger du en af vores opslåede stillinger, får du straks en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Vi indkalder mellem fem og syv til en første samtale.

Det er vigtigt, at du tilpasser dit CV til stillingen, og at du udfylder vores online ansøgningsskema omhyggeligt.

Interview

Ved første interview fokuserer vi på faglighed og uddannelse. Samtidig får du mere information om Forenede Service og stillingen. Her får både du og vi mulighed for at se, om vi er et godt match. Du får mulighed for at se virksomheden og møde os, som arbejder her. Som et supplement til interview benytter vi os nogle gange af en personlighedstest.

Går du videre indkaldes du til næste samtale, hvor vi koncentrerer os om dine personlige kompetencer, og hvor egnet du er til den rolle, som stillingen kræver.