ISO 9001:2015

Kvalitetsledelse

Vi er ISO certificeret i forhold til ISO 9001:2015, hvilket er den seneste udgave af ISO 9001. I 2017 kunne vi fejre 25 års jubilæum som værende ISO-certificeret.

Med vores ISO 9001:2015 certificering har vi bevis på, at vi har implementeret et effektivt kvalitetsledelsessystem, som opfylder alle krav i standarden. 

insta 800

Kvalitetsstyring med INSTA 800

Forenede Service er INSTA 800-virksomhedscertificeriet og arbejder med kvalitetsstyring ud fra objektive kriterier efter den Nordiske standard, INSTA 800, som beskriver et system til fastlæggelse og vurdering af rengøringskvalitet. 
Vi er dermed godt klædt på til at fastlægge og bedømme rengøringskvaliteten ud fra den aftalte kvalitet.Dokumentation

Vi måler, kontrollerer og dokumenterer vores kvalitet

Alle vore kunder får tilknyttet et erfarent driftsteam – for erfaring giver leveringssikkerhed. De styrer alt fra den daglige rengøring til optimering af den service, I modtager.

 

Kvalitetsrapporter
Vi dokumenterer, kontrollerer og måler gennem månedlige servicerapporter. Dermed er I sikret en konstant kvalitet, og jeres tidsforbrug på de serviceydelser som leveres af os minimeres. De sidste 12 måneder har vores kvalitetsrapporter vist en kundetilfredshed på 97,8%.

Kompetent personale

Alle serviceassistenter har en basisuddannelse i rengøring. Det betyder, at de er uddannet i netop den service, som vi varetager hos jer, ligesom de ofte også har lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi, at I får den serviceydelse, I har krav på.

 

Hele 95% af vores medarbejdere er yderst tilfredse med deres job. Det betyder alt for os. Og for dig betyder det, at opgaverne bliver udført med glæde. Den slags kan ses på resultatet.

 
Servicenormen

Hvorfor skal du vælge en servicepartner som er medlem af Servicenormen?

Servicenormen er en garantimærkning, som udelukkende tildeles medlemmer af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA). Vi opfylder branchens skrappeste krav omkring økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og underleverandører. Dansk Standard kontrollerer løbende, at samtlige krav bliver overholdt. Servicenormen er altså din garanti for en seriøs samarbejdspartner, der leverer et – på alle måder – ordentligt stykke arbejde.

Servicenormens syv centrale krav, som Forenede Service overholder, handler om:  Økonomiske attester, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, personalepolitik, uddannelse og underleverandører.

Du kan læse mere om Servicenormen hos SBA her

LAD OS TALE OM KVALITETSSIKRING

Kontakt os her eller ring 39 69 50 50

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Forenede Service A/S

Vil du høre mere om, hvordan vi kvalitetssikrer vores services, er du meget velkommen at kontakte os på 39 69 50 50 eller ved at ifylde dette formular.