Forenede Koncernen markerer sommeren med 60-års jubilæum

Rendyrket fejring af mangfoldige medarbejdere og fælles succeser. Det var overskriften for den 15. juni i år, hvor Forenede Koncernen markerede sit 60-års jubilæum fra fem kontorer fordelt over hele landet.

60_jubilaeum

15. juni har altid været en ganske særlig dag i Forenede. Særligt den i 1959 - i særdeleshed for koncernens mange tusind medarbejdere, der dag og nat plejer, servicerer og drager omsorg for flere hundrede tusind borgere landet over og i Sverige.
Den dag blev grundstenen til virksomheden nemlig lagt, da Peer C. Krogh stiftede selskabet, som dengang gik under navnet De Forenede Rengøringsselskaber.

”I Forenede har meget handlet om økonomi – for i vores brancher er effektivitet og veludviklet købmandskab en fundamentale forudsætninger for overlevelse,” forklarer koncerndirektør i Forenede Koncernen, Carsten Clement, og tilføjer:

”Men mennesket bag moppen og mennesket bag kørestolen har gennem de sidste 60 år været – og er fortsat – Forenedes stærkeste ressource. Derfor var det med stor glæde, at vi den 15. juni kunne fejre hinanden og vores mange, fælles succeser fra hele landet”.

Familiehygge efter alle kunstens regler

Og der var ganske vidst meget at fejre, da medarbejdere fra 94 forskellige nationaliteter stimledes sammen landet over til fælles fejring.
Dagen bød på rendyrket fejring med alt lige fra grillmad og klovneløjer til hoppeborg og sommerstemning – og trods en medarbejderstab, der på mange måder er mangfoldig, blev dagen tilbragt i bedste fællesskabsånd – sammen med og på tværs af kollegaer og venner, børn, partnere og ægtefæller. I bedste Forenede-stil med familie og nærvær i klart fokus.

Error while rendering view [Contact Box].