Allan Nielsen skal lede forstærket serviceben i Forenede Koncernen

Direktørmakkerparret bag Green Circle, som i 2019 blev opkøbt af Forenede, overlader pr. 1 marts 2021 roret til koncernens nuværende hotelservice-direktør, Allan Nielsen. Parallelt integreres virksomheden i koncernen og bliver til Forenede Ejendomsdrift, meddeler adm. direktør i Forenede Service, Hans Fog.

Allan Nielsen skal lede forstærket serviceben i Forenede Koncernen

Ønsket om en styrket markedsposition i landets næststørste servicekoncern, Forenede, har ledt til, at Green Circle, som koncernen opkøbte i 2019, integreres under Forenede Ejendomsdrift. Foretagendets spydspids bliver Allan Nielsen, der kommer til posten med lang erfaring fra servicebranchen. 1. marts 2021 overtager han roret fra direktørmakkerparret bag Green Circle, Erik Jensen og Ole Mortensen.

”Erik Jensen og Ole Mortensen har været en del af Forenede-familien siden juli 2019, og de har været med til at udvikle vores facility management-løsninger til det stærke koncept, vi har i dag,” indleder adm. direktør i Forenede Service, Hans Fog, og fortsætter:

”Direktørskiftet markerer starten på et nyt koncernkapitel, hvor Green Circle integreres og fremover bliver til Forenede Ejendomsdrift. Med integrationen kan vi fremover og i samlet flok løfte opgaver, hvor alle serviceområder kan bringes i spil – såvel ejendomsdrift og rengøring som sansefuld catering”.

Integrationen starter med Allan Nielsens tiltrædelse 1. marts 2021 og vil være tilendebragt pr. 1. september 2021.

Nøje udvalgt arvtager

At valget er faldet på Allan Nielsen som ny direktør, er ingen tilfældighed. Han kommer til posten med stor markedsforståelse, og det nu afgående direktør-makkerpar har selv peget på hotelmanden som oplagt arvtager meddeler Hans Fog:

”Allan Nielsen er nøje udvalgt til at stå i front for Forenede Ejendomsdrift. Han har et stærkt kendskab til servicebranchen, og hans velfunderede strategi- og kundefokus skal være med til at skabe endnu flere udviklingsområder fremover. Erik Jensen, Ole Mortensen og Allan Nielsen vil fra 1. marts samarbejde tæt og sikre den bedst mulige overlevering,” siger han og tilføjer:

”Forude venter et nyt set up med Forenede Ejendomsdrift, der giver nye og spændende vækstmuligheder. Alt sammen baseret på et stærkt fundament, som vi bygger videre på, når Erik Jensen og Ole Mortensen fratræder. Jeg skylder dem begge stor tak for deres engagement og ønsker dem held og lykke på deres fremtidige færd”.

Erik Jensen fratræder officielt ved udgangen af august 2021. Ole Mortensen takker af en måned tidligere, den 31. juli 2021.