Forenede Hotelservice lander aftale med københavnsk hotelkæde

Seks nye hoteller. En landsdækkende tilstedeværelse. 90 nye medarbejdere. Det er status i Forenede Hotelservice, der pr. 1 september 2019 indtager nyt terræn i landets hovedstad. Der sker i takt med, at aftalen med den urbane og designdelikate hotelkæde, Brøchner Hotels, er landet.

Hotelrengøring oldfrue service

Ottilia, Danmark og Avenue. Sp34, Herman K og Astoria. Det kan lyde futuristisk, men det sker her og nu. Navnene tilhører nemlig seks flotte hoteller under Brøchner Hotels, som Forenede Hotelservice overtager rengøringsfunktioner og –opgaver for. Aftalen er glædelig og markerer en ny æra, lyder meldingen fra adm. direktør i Forenede Hotelservice, Allan Nielsen:

”Aftalen med Brøchner Hotels er et stort og glædeligt skridt i den rigtige retning. Vi bliver mange nye lokationer og medarbejdere rigere pr. 1. september 2019, hvor vi overtager alle rengøringsfunktioner- og opgaver for Brøchner-gruppens i alt seks hoteller i Hovedstaden,” forklarer han og uddyber:

”Konkret vokser vi fra at have fire hoteller til at have 10 i porteføljen - og med dette brag af en hotelaftale i Hovedstaden er vi fremover også landsdækkende. Det betyder nye og bedre muligheder for endnu mere udvikling – og endnu flere muligheder for opgaver og jobs i hele landet for de af vores ansatte, som måtte ønske det”.

Valgt med vægt på kvalitet

Aftalen med Brøchner Hotels falder i kølvandet på god og dyb dialog – og at valget faldt på Hotelservice som overtager af hotelkædens rengøringsfunktioner og –opgaver, var ikke tilfældigt:

”Brøchner-gruppen har valgt Forenede Hotelservice som samarbejdspartner, fordi vi repræsenterer en velkonsolideret virksomhed med rette værdier og anstændighed – og fordi vi er kendt for vores høje standard på tværs af koncernens mange selskaber, lyder det fra Allan Nielsen, som tilføjer:

”Det skal vi fortsat vise og stå på mål for – og nu med styrket medarbejdertrup og portefølje. Jeg føler mig sikker på, at dette kun er begyndelsen på vores spændende rejse, som nu forhåbentligt og for alvor tager fart”.

 

Om Brøchner Hotels

Brøchner Hotels er en moderne hotelkæde, der i dag har seks boutique-hoteller centralt i København. De er kendt for at drive hoteller, der markant adskiller sig fra de mere klassiske hoteller.
Fælles for hotellerne er, at gæsteoplevelsen er i centrum – og både arkitektur og design er derfor en stor del af konceptet. Alle Brøchner-hoteller er ligeledes tilgængelige lokalområdet, der kan nyde godt af hotellernes fællesarealer, spisefaciliteter, skønne omgivelser og indretning.
Error while rendering view [Contact Box].