Færgesuccesen fortsætter: Forenede lander ny fireårig kontrakt med Scandlines

I kølvandet på, hvad der for færgebesætningen kan føles som hverdag, nemlig den tiende beståede kvalitetskontrol i rap, lander Forenede Service en ny fireårig kontrakt med færgegiganten Scandlines. Takket være dygtige medarbejdere og målrettet arbejde, lyder meldingen fra regionsdirektør Bjarne Brohus.

Scandlines

Gedser og Rostock. Rødby og Puttgarden. Tur retur og fire år endnu. Sådan lyder rammerne for kontrakten med Scandlines, som Forende Service netop har underskrevet. Det sker i kølvandet på kvalitetssikker rengøring fra medarbejderne, der som en ekstra fjer i hatten kan pryde sig med netop at have vundet den tiende kvalitetskontrol i streg.

”Opgaven for Scandlines er en kæmpe logistisk en af slagsen. Vi er meget stolte af de dygtige medarbejdere, der hver dag og hele året rundt leverer den høje kvalitet i arbejdet, som ligger til grund for, at Scandlines nu forlænger kontrakten,” siger regionsdirektør i Forenede Service, Bjarne Brohus.

 

Bestået for tiende gang

Køkkener og trapper. Toiletter og passagerarealer. Der slækkes ikke på omfanget, når en uvildig kvalitetskontrollør hver måned gæster færger og landområder for at tjekke, at arbejdet er udført korrekt. For personalet er det sandhedens time, hvor nerverne sidder ekstra yderligt – men det er både sandt og uden fortilfælde, at personalet nu har bestået kontrollen hele ti gange i rap, lyder det fra serviceleder Heino Hansen:

 

”Vi har en super dygtig trup af medarbejdere, der gang på gang viser, at vi er opgaven værdig. Det er ikke set tidligere, at et rengøringshold har bestået ti gange i rap, og det er vi naturligvis meget stolte af,” udtaler han og tilføjer:

 

”At Scandlines vælger at forlænge kontrakten – ovenikøbet med et helt år mere end planlagt – ser jeg som et kæmpe skulderklap til vores dygtige assistenter.”.

Error while rendering view [Contact Box].