Forenede Service lander ny fireårig kontrakt med Nordfyns Kommune

Nye tider venter Nordfyns Kommune, der mellem fem bejlende virksomheder har peget på Forenede Service som den samarbejdspartner på rengøringsfronten, der bedst kan efterkomme kommunens høje krav til hygiejne og smitteforebyggelse. Opstart er 1. maj 2021.

Forenede Service lander ny kontrakt med Nordfyns Kommune

Den kommunale rengøringsopgave i Nordfyns Kommune har været i udbud. I alt fem virksomheder har lagt billet ind på opgaven, hvor både pris og kvalitet har været helt centrale elementer. Bedømmelsen faldt ud til fordel for landets næststørste rengøringsfirma, Forenede Service.

”Forenede Service er et seriøst firma med stor erfaring inden for rengøring. Vi er meget trygge ved at lægge rengøringsopgaven i deres hænder i en tid, hvor rengøring og god hygiejne er ekstra vigtigt,” udtaler borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen.

Og i Forenede Service ser man frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til 1. maj 2021, hvor vi med et dedikeret rengøringsteam for første gang rykker ud og sikrer rene rammer på alt fra kontorområdet til skoler og institutioner,” siger Flemming Sindberg, vicedirektør i Forenede Service.

Forenede Service overtager opgaven efter DanRen Bogdol ApS, der har været kommunens leverandør på området siden november 2015. Kontrakten gælder fra 1. maj 2021 og løber i fire år.

Error while rendering view [Contact Box].