Ny regionschef i TJEK Ejendomsservice

Der venter nye rammer for TJEK-administrationen, der den 1. september og otte mand høj rykker teltpælene op og flytter ind hos Green Circle, som Forenede Service netop har opkøbt. For det er ikke kun nye omgivelser men også en ny mand ved roret, de møder ind til. Morten Vermehren flytter nemlig med som ny regionschef.

”Vi går en spændende tid i møde, hvor udviklingen af et fælles samarbejde på tværs af Green Circle, Forenede Service og TJEK vil være i absolut højsæde,” siger Morten Vermehren og tilføjer:

”Opkøbet af Green Circle giver mulighed for, at vi fremover kan levere endnu mere værdifuldt arbejde til et stadigt større antal kunder. Jeg glæder mig til, at vi fremover kommer til at spille sammen og sikre sejre i fællesskab”. 

Morten Vermehren kommer til at varetage alt lige fra ledelsesopgaver og administration til kunde- og personalepleje. Og selvom opgaven er ny og omgivelserne ligeså, er det en opgave, som han glæder sig til at komme i gang med: 

”Jeg kommer til TJEK med flere års erfaring inden for forretningsudvikling – og jeg ser frem til at bruge den viden, når jeg fremover også bliver en del af driften og det daglige arbejde i TJEK. Samtidig har TJEK-mandskabet et sammenhold og et fællesskab, der er noget helt ud over det sædvanlige. Det er enormt motiverende og inspirerende at opleve. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af”, udtaler han. 

 
Error while rendering view [Contact Box].