Servicelederen:

”Assistenterne er glade for, at det er kvalitetsprodukter.”

Betina Christensen

22-årige Betina Christensen er en af 11 særlige miljøambassadører i Forenede Service, der har nøgleroller i forhold til at udbrede viden og kundskaber til deres kolleger rundt om i landet omkring virksomhedens mange seriøse miljøtiltag i de her år. Som serviceleder har hun det daglige ledelsesmæssige ansvar for 96 serviceassistenter i det sydvestjyske, der allerede for et lille års tid siden på forsøgsbasis begyndt at indfase produkterne i blandt andet Esbjerg. Så hun og hendes assistenter har allerede høstet gode erfaringer med brugen af de plantebaserede rengøringsmidler. På 70 lokationer i Esbjerg og Varde har Betina og hendes assistenter således indtil videre indfaset produkterne. 

”De plantebaserede rengøringsmidler er virkelig nemme at arbejde med og opleves lige så effektive som de konventionelle. Og så er det ikke nogen hemmelighed, at assistenterne er glade for, at det er kvalitetsprodukter, som Forenede Service har valgt at investere i,” siger hun. 

Bæredygtigheden betyder noget

Betina Christensen peger også på, at det har stor betydning, at medarbejderne med omlægningen til de bionedbrydelige rengøringsmidler går fra 115 forskellige rengøringsprodukter til nu kun 14:

”Færre produkter er lige med færre valgmuligheder. Og det gør det mere overskueligt for assistenten at navigere i produkterne for eksempel i skiftene ved de forskellige arbejdsopgaver. Særligt for de assistenter som arbejder på flere lokationer. Så det påvirker i høj grad assistentens arbejdsmiljø positivt,” vurderer hun og svarer promte på spørgsmålet om, hun og hendes kolleger oplever, at det overhovedet har en betydning for dem, at der nu er tale om, at de skal bruge ”grønne” produkter fremfor de traditionelle kemiske:

”Ja, i høj grad. Det er da noget, som vi taler om. Og personligt følger jeg meget med i klimadebatten og særligt de grønne tiltag fra de større virksomheder som vores, hvor tiltagene virkelig kan gøre en forskel. Så det er herligt, at vi nu kan videreformidle til vores kunder, at vi gør en indsats på området, som også gaver vores kunders kunder,” forklarer hun.

Error while rendering view [Contact Box].