Nyt partnerskab: Bedre indeklima til kunder i Forenede Service

Bedre indeklima gennem støvreduktioner. Det er rammen for en ny partnerskabsaftale, som Forenede Service har indgået med virksomheden AKS2TAL. Aftalen understøtter det gode og igangværende arbejde for miljøet, som Forenede Service yder, lyder meldingen fra miljø- og kvalitetschef, Nils Bjørn Larsen.

Efter længere testperioder og forløb er Forenede Service nu klar til at udvide kataloget af serviceydelser til kunderne. Fremover er det nemlig muligt at tilbyde et på sigt bedre indeklima. Det sker i takt med et nyt partnerskab med AKS2TAL, der producerer et produkt, som skal binde støvet og dermed forbedre indeklimaet.

”Vi har indgået en aftale med AKS2TAL, fordi der er gode synergier mellem deres produkter og vores ydelser til kunderne,” forklarer Nils Bjørn Larsen, miljø- og kvalitetschef i Forenede Service, og uddyber:

”Vores nye partner har udviklet et støvbindende produkt, som vi fremover kan tilbyde både nuværende og kommende kunder. Konkret vil det blive tilbudt som en ekstra ydelse og mulighed for renere luft og et på sigt og forhåbentligt bedre indeklima hos kunden”.

Flere testforløb har været i gang

Aftalen med AKS2TAL falder i kølvandet på længerevarende testforløb hos flere kunder i Forenede Service. Blandt andet hos Udenrigsministeriet og DTU, hvor der ifølge støvmålinger foretaget af AKS2TAL selv, er sket en reduktion af støv i luften. Og netop støvreduktion er noget, der ligger Nils Bjørn Larsen meget på sinde:

”Vi har haft gode testforløb hos forskellige kunder, hvor vi har testet det støvbindende produkt,” indleder miljø- og kvalitetschefen og tilføjer:

”Mange virksomheder fokuserer på at reducere bl.a. støj, mens kun få taler om at reducere støvmængden. Eller sætter dyre luftrensningsanlæg op. Det bør vi ændre, og jeg har ambitioner om at igangsætte et projekt, der en gang for alle sætter støv på agendaen ude i landets mange, miljøbevidste virksomheder og institutioner – og her ser jeg partnerskabet med AKS2TAL som en god anledning”.

Error while rendering view [Contact Box].
Kvalites- og miljøchef Nils Bjørn Larsen i Forenede Service

Hør mere om hvordan vi kan reducere støv i jeres lokaler.

Du er velkommen til at kontakte vores kvalitets- og miljøchef Nils Bjørn Larsen på telefon 39 55 56 60

Send mail