Høje uddannelsesplaner for 2020 i Forenede Service

Forenede Service har tårnhøje ambitioner for uddannelsesindsatsen i det kommende år. 2020 kommer til at byde på markant flere uddannelsesdage og udrulning af et helt nyt koncept for opkvalificering, lyder det fra HR-chef i Forenede Service, Kenny Vermehren Dahl.

Uddannelse Forenede Service

Fra ABC til EUD. Det er navnet på en ny uddannelsespolitik, der får luft under vingerne i Forenede Service i det nye år. Konceptet kommer til at omfatte alt fra sprogkurser til erhvervsuddannelser.

”På sigt vil tilbuddet være rettet mod alle ansatte - fra assistent til direktør, ” siger HR-chef i Forenede Service Kenny Vermehren Dahl og fortsætter:

”Målet er, at alle skal have mulighed for at uddanne sig. Enten på erhvervsuddannelser eller via opkvalificerende, faglige kurser. Det er vigtigt for os at sikre medarbejdernes viden og kompetencer, da det ikke kun giver glade og motiverede medarbejdere, men også styrker vores konkurrencedygtighed”.

Og ikke nok med at 2020 byder på et nyt uddannelseskoncept, så kommer antallet af uddannelsesdage også stige. I år var ambitionen at runde 1.650 dage, og allerede nu har Forenede Service nået det mål. Næste år bliver antallet af dage skruet op til 1.800. Det svarer til mere end 13.000 timer til uddannelse.

Planlagte kurser og samarbejder i støbeskeen

Til at udfylde de flere uddannelsesdage næste år er der allerede nu planlagt en række sprogkurser og AMU-kurser på hovedkontoret i Søborg og på udvalgte lokationer rundt omkring i landet – og planlægningen af uddannelsesforløb på erhvervsskolerne er også i fuld gang, meddeler Kenny Vermehren Dahl. Han fortæller også, at det samarbejde, som Forenede Service for nyligt har indgået erhvervsskolen TEC, for alvor går i gang i det nye år.

”Samarbejdet skal sikre, at der bliver uddannet flere faglærte. TEC har en bred viden om erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og kurser inden for facility service-området. De er derfor en ideel samarbejdspartner, når det kommer til at skræddersy uddannelser og kurser, der både lever op til vores krav og medarbejdernes ønsker og behov, ” siger han.

Det nye år bliver også startskuddet til en nyt projekt mellem Forenede Service og en række jobcentre.

”Projektet er endnu kun på tegnebrættet, men vi planlægger at invitere borgere fra jobcentrene til de AMU-kurser, vi arrangerer i løbet af året. Håbet er, at det vil skabe interesse for branchen og øge vores rekrutteringsmuligheder og gode samarbejde med jobcentrene, ” forklarer Kenny Vermehren Dahl, der forventer, at samarbejdet om projektet til en start bliver indgået mellem Forenede Service, TEC-skolen i Gladsaxe, Hovedstadens rekrutteringsservice og Gladsaxe Jobcenter.

 

Jackieline Panduro Axelsen

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til vores kommunikationsmedarbejder Jackieline Panduro Axelsen på telefon 39 55 56 23 eller via mail.

Send mail