Værdier

Forenede Service er en del af en stor koncern

Forenede Service er Danmarks største privatejede Facility Service virksomhed og tilbyder tjenester inden for følgende serviceområder: rengøringsservice, kantineservice, kontorservice samt bygningsvedligeholdelse og arealpleje.

Forenede Service er en del af Forenede koncernen som blev stiftet i 1959 under navnet: De Forenede Rengøringsselskaber A/S af de to energiske brødre Peer og Poul Krogh. Forenede koncernen har siden starten i 1959 udviklet sig til en af Nordens førende servicekoncerner inden for områderne Facility Service og Health Care. Forenede koncernen er fortsat ejet af familien Krogh.


MISSION

Forenede løser opgaver inden for service og pleje på et højt kvalitets- og miljømæssigt niveau i Danmark og Sverige.

Gennem fleksibilitet, optimering af kvalitet og konkurrencedygtig pris tilbyder vi markedets bedste løsninger inden for både Facility Services og Health Care.

Gennem vores serviceydelser tilfører vi værdi for vores kunder ved at skabe gode rammer for brugerne af de virksomheder og lokaler, som vi servicerer.
I vores Health Care divisioner tilbyder vi et værdigt liv og øget livskvalitet gennem individuel og empatisk pleje og omsorg.

VISION

Forenede koncernens vision er at være den foretrukne leverandør inden for koncernens forretningsområder i hele Norden.

Koncernen skal levere den bedste service til mennesker før, under og efter arbejdslivet.
I Facility Service divisionerne vil vi gerne tilbyde markedets bedste løsninger, så vores kunder kan koncentrere sig om det, som de er bedst til.
I vores Health Care divisioner arbejder vi med påvirke muligheden for en øget valgfrihed og større empati i hele pleje- og sundhedssektoren.