Forenede service

Hvilket rengøringsbehov har I?

Ønsker I en fleksibel rengøringspartner med kvaliteten i orden og gennemsigtige løsninger med forståelse for skiftende behov?
Forenede Service tilbyder rengøring på flere niveauer, og I kan vælge den mest økonomiske, den grønneste eller den, som indeholder flere ydelser. Det er op til jer - vi har kompetencerne.

Erfarent driftsteam sikrer levering og kvalitet
Alle vore kunder får tilknyttet et erfarent driftsteam – for erfaring giver leveringssikkerhed. De styrer alt fra den daglige rengøring til optimering af den service I modtager.

Servicenormen

Hvorfor skal du vælge en servicepartner som er medlem af Servicenormen?

Forenede Service er certificeret efter Servicenormen, hvilket betyder at vi overholder en række konkrete krav til uddannelse af personale, at vi har styr på kvaliteten i de serviceydelser vi aftaler med vores kunder, at vi tager hånd om de medarbejdere som udfører arbejdet, at vi tænker på miljøet og at vi lever op til de lovpligtige forsikringsvilkår.
Når du som virksomhed vælger en leverandør, som lever op til Servicenormen, vælger du samtidig en leverandør, som leverer kvalitet og garanti for rene linjer.

Servicenormens syv centrale krav, som Forenede Service overholder, handler om:  Økonomiske attester, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, personalepolitik, uddannelse og underleverandører.

Du kan læse mere om Servicenormen hos SBA her

Kvalitetssikring

ISO- og arbejdsmiljøcertificeret

ISO 9001:2015
Vi er ISO certificeret ifølge ISO 9001:2015, hvilket er den seneste udgave af ISO 9001. I 2017 kunne vi fejre 25 års jubilæum som værende ISO certificeret.

Arbejdsmiljøcertificeret OHSAS 18001:2008
Vi overholder høje standarder med hensyn til sundhed og sikkerhed. Det giver os muligheden for at forbedre arbejdsmiljøet samt at minimere og eliminere risici for personalet.

Læs mere om hvordan vi sikrer kvalitet her

HVILKEN FACILITY SERVICE LØSNING KAN VI HJÆLPE JER MED?

Kontakt os her:

Fyld i formularen, så ringer vi op.

Forenede Service A/S

Vil du høre helt uforpligtende om, hvad vi kan gøre for jer, er du altid velkommen at kontakte os på 39 69 50 50 eller ifylde kontaktformularen.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies