Arealpleje kræver faglighed

I Forenede Service ved vi, at drift og koordinering af arealpleje, renhold og glatførebekæmpelse er tidskrævende, selvom opgaverne kan virke simple. Men der skal være styr på det, og det skal gøres ordentligt. Omkostninger og kvalitet hænger uløseligt sammen, og med vores store driftserfaring, tilbyder vi en løsning, som er både gennemsigtig, effektiv og med respekt for bæredygtighed.

arealpleje

Alle former for arealpleje

Vi er landsdækkende og udfører alle former for grøn pleje og renhold. Alle services leveres af vores kompetente medarbejdere og styres via vores digitale real time driftsstyringssystem, hvor vi dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed af kvaliteten af vores services og priser.

Det betyder, at du helt præcist ved, hvornår vi f.eks. har slået græs, skaktet, klippet hæk, fejet og snappet, luget og ryddet bede, tømt skraldespande og askebægere, ryddet sneen eller leveret en helt anden opgave på netop din ejendomsgrund.

Ikke mindst ved du, hvordan resultatet af vores arbejde er blevet, da vi foto- og GPS-dokumenterer de opgaver, vi udfører. Du får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt. Det giver dig et klart overblik over, hvad du betaler for, og hvad du får leveret.

Digitalt overblik

Real time kundeejet data

Fuld dokumentation på udførte opgaver. Alle kunder har adgang via et kundelogin og al data er ejet af kunden. 

Et samlet digitalt overblik giver flere fordele:

  • spar tid og besvær
  • få faste ydelser og leverancer sat i system
  • få stordriftsfordele
  • bestil opgaver/ydelser ét sted
  • track & trace alle opgaver
  • 24/7 døgnvagt ved akutte sager

Fagfolk på ejendommen

Som kunde hos os får I tilknyttet jeres eget team af faste medarbejdere, med lang anciennitet. Vi er fagfolk med specialistviden inden for de fleste områder.

I har én kontakt

som sørger for, at det hele kører, som det skal. Og vi reagerer hurtigt på jeres ønsker.

Ring os op helt uforpligtende

og hør, hvordan vi kan understøtte din forretning.
Tal med vores eksperter på ejendomsdrift på tlf.: 46 34 20 99

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

Vi er blandt Danmarks bedst certificerede facility service virksomheder

Kvalitetsledelse ISO 9001:2015
Vi er ISO certificeret ifølge ISO 9001:2015, hvilket er den seneste udgave af ISO 9001. I 2017 kunne vi fejre 25 års jubilæum som værende ISO certificeret.
Læs mere om kvalitet her

Miljøledelse ISO 14001:2015
Via vores miljøledelsescertificering forpligter vi os til at forbedre vores miljøaftryk.
Læs mere om miljø her

Arbejdsmiljøcertificeret med Kronesmiley ISO 45001:2018
Vi overholder høje standarder med hensyn til sundhed og sikkerhed. Det giver os muligheden for at forbedre arbejdsmiljøet samt at minimere og eliminere risici for personalet.
Læs mere om arbejdsmiljø her

INSTA 800 virksomhedscertificeret
Forenede Service er INSTA 800-certificeriet og arbejder med kvalitetsstyring ud fra objektive kriterier efter den Nordiske standard, INSTA 800, som beskriver et system til fastlæggelse og vurdering af rengøringskvalitet.