Arealpleje

Passer jeres udearealer til virksomhedens image og til, hvordan I ønsker at byde gæster, kunder og medarbejdere velkomne?

Arealpleje

I Forenede Service ved vi, at drift og koordinering af arealpleje, renhold og glatførebekæmpelse er tidskrævende, selvom opgaverne kan virke simple. Men der skal være styr på det, og det skal gøres ordentligt.

Lad os sørge for, at jeres ejendom fremstår velholdt og repræsentativ. Vi udfører alle former for udendørs renhold og arealpleje. Det gælder også vinterhalvårets snerydning, som kræver overvågning, hurtig reaktionsevne og grundighed.
Med foto- og GPS-dokumentation ved I præcist, hvornår og hvordan vi f.eks. har klippet hæk, skaktet, fejet og snappet, luget og ryddet bede, tømt skraldespande og askebægere eller leveret en hvilken som helst anden opgave på netop jeres ejendomsgrund.

I skal derfor ikke tænke på, om græsset er slået, eller om det glatte indgangsparti er saltet, når I møder ind, og jeres gæster er på besøg. Det klarer vi.


Digital real time driftsstyringssystem

Alle former for ejendomsdrift, leveres af vores kompetente medarbejdere og styres via vores digitale real time driftsstyringssystem, hvor alle udførte opgaver dokumenteres. Alle kunder har adgang via et kundelogin, og al data er ejet af kunden.


Få et gratis og uforpligtende sundhedstjek på din nuværende løsning

Vi tilbyder et tjek af din nuværende løsning og du får dokumenteret billigere og bedre grøn pleje.

Arealpleje

Gratis sundhedstjek af din arealpleje?

Kontakt Erik Jensen på 22 80 41 24 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for arealpleje.

Kontakt