landsdækkende

Stærkt koncept for ejendomsdrift

Skræddersyede løsninger inden for ejendomsdrift til de kunder som hellere vil fokusere på kerneforretningen frem for administrative og serviceorienterede opgaver.

Vi tilbyder drift af hele ejendomme samt til lejere og ejere af kontorer i større bygninger, lagerhaller og produktionsvirksomheder. Vi håndterer alle dagligdagsopgaver samt større projekter som byggeprojekter og flytteservice.

Vi tilbyder serviceydelser til ejere og lejerservice til lejere, hvor vi håndterer jeres daglige service på kontoret og på ejendommen. 

I får jeres egen ejendomsinspektør som håndterer alle henvendelser og sørger for at alt udføres til rette tid samt at alle aktører arbejder sammen. Det betyder, at I ikke behøver at organisere hele vedligeholdelsen af jeres lejemål, det sker nærmest af sig selv. Nemt og uden problemer.

Styrk det udlejedes værdi

- for både ejer og lejer

Service ned til mindste detalje

Som ejer, administrator eller forvalter af en ejendomsportefølje ved du godt hvor mange ressourcer, der bruges på drift, vedligeholdelse, koordinering, lejerservice, personale og serviceleverancekontrol. Det tager vi os af.

Som udlejer kan du tilbyde full-service lejermål med store fordele for lejer. Dermed styrker du det udlejedes værdi på et konkurrencepræget marked.

Vi samler alle opgaver digitalt med fuld kundeindsigt

Forenede Service leverer Danmarks mest dokumenterbare service. Vi styrer vores drift via det innovative, webbaserede system, Microbizz.
Alle vores medarbejdere på tværs af faggrupper, arbejdsopgaver og ansvarsområder benytter Microbizz i deres daglige arbejde. Ligeledes kan vores kunder tilgå systemet, hvilket sikrer jer overblik over økonomi, arbejdsopgaver og udvikling.

Driftsdata i Microbizz er ejet af kunden og altid real time

– det vil sige konstant opdateret, så der er fuld gennemsigtighed for alle parter. Samtidigt er det, når som helst, muligt for vores kunder og for os at udtrække kontekstbestemte status- og ledelsesrapporter over f.eks. økonomi og segmenterede driftsopgaver fra systemet.

Alle former for ejendomsdrift, leveres af vores kompetente medarbejdere.

Vi har fagfolk inden for alle områder og medarbejdere med lang erfaring. 

Digitalt overblik

Real time kundeejet data

- en gratis digital løsning til alle FM-aftaler og opgaver

 

Få et samlet digitalt overblik og:

  • spar tid og besvær
  • få faste ydelser og leverancer sat i system
  • få stordriftsfordele
  • bestil opgaver/ydelser ét sted
  • track & trace alle opgaver
  • 24/7 døgnvagt ved akutte sager
Kundelogin

MicroBizz

Her kan du som kunde tilgå vores digitale driftsstyringssystem, MicroBizz, hvor du hurtigt og nemt får et real time-overblik over vores fælles samarbejde.

Klik her for kundelogin til MicroBizz

EJENDOMSDRIFT

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan understøtte din forretning?

Tal med vores eksperter inden for ejendomsdrift på
tlf.: 46 34 20 99