Ejendomsservice til bolig- og andelsforeninger

Forenede Service tilbyder både at løse enkelte opgaver samt komplette servicepakker til ejer- og andelsboligforeninger.
Areal pleje

 

Hos os kan du vælge en løsning, som bygger på behov og ikke på ugeplaner

Det betyder, at din trappe vaskes, når den er beskidt, og at dit græs bliver klippet, når det er for højt. Sammen med dig aftaler vi for eksempel, hvor ren trappen skal være og hvor omfattende græspleje, du ønsker. En vinter med sne og slud kræver hyppigere trappevask, hvorimod en tør sommer ikke kræver så mange græsklip. Dette giver dig ikke kun bedre udnyttelse af dit budget for ejendommens drift og vedligehold, men også en bedre oplevelse af den service, du modtager. Du kan vælge at få fleksible løsninger på hele din aftale eller på dele af den.
Vil du helst lægge dine ydelser fast i et skema, tilbyder vi naturligvis også dette.

Fast kontaktperson og fagfolk, du kender

Hos os får I en fast kontaktperson, som styrer alt fra trappevask til snerydning – så I kan bruge jeres tid og energi andre steder.
Vi tilpasser vores løsning efter jeres ønsker, evaluerer løbende, budgetoptimerer og sender kun erfarne og dygtige folk ud. Opstår der akutte behov, agerer vi effektivt.

Saml hele din ejendomsdrift hos os og opnå besparelser på dit driftsbudget

Vores kunder oplever ofte en besparelse i forhold til, hvad de tidligere har betalt for drift og vedligehold af ejendommen. Desuden kan du drage fordel af vores personales store fagbredde. Det betyder, at du ikke behøver ringe efter en varmemester, når fyret står af, en elektriker, når strømmen svigter, eller en murer, når væggen skal repareres. Du kontakter bare os.

Vi medbringer alt det udstyr, som vi har behov for, og ejendommen behøver dermed ikke investere i hverken maskiner eller rengøringsmidler.

SPAR 20-25 %

En 20-25 % besparelse er slet ikke urealistisk, hvis du samler alle dine ejendomsservice opgaver hos os.

Kundeservice Forenede Service

Ejendomsdrift

Kontakt os for yderligere informationer:

SJÆLLAND: Tlf.: 46 34 20 99
Glatførebekæmpelse: Tlf. 22 75 61 40

FYN OG JYLLAND: Tlf. 60 10 86 65
Glatførebekæmpelse: Tlf. 60 10 91 00

Send mail