EJENDOMME

Ekstra fokus på udviklingen

Hvad enten du ejer, administrerer eller forvalter ejendomme, så kan der være brug for ekstra fokus på udviklingen af vores fælles driftssamarbejde på taktisk og strategisk niveau.

Vi står til rådighed med en KAM (Key Account Manager), som er den primære kontaktperson for dig som kunde, mens han eller hun målrettet specialiserer sig i at drive processerne og partnerskabet fremad med dine behov i centrum.

Vi kender dig som kunde, og vi kender de ejendomme, som vi drifter for dig. En KAM vil være en kompetent sparringparter på strategisk niveau, der forstår dine behov og ved, hvad der skal til for, at du er tilfreds.

Key Account Management styres via vores specialenhed Green Circle.

Læs mere her

Projekt

Fra start til slut, uden omveje

Hvad enten du har brug for en murer, tømrer, gulvmand, el-installatør, eller du blot skal have hjælp til at samle trådene ift. større eller mindre projekter, så står vi til rådighed med den optimale løsning:

5.2-moderniseringer
Særligt har vi specialiseret os i 5.2-moderniseringer af lejligheder, og vi styrer processen fra start til slut. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at følge op på alle de involverede parter og leverandører. Den opgave klarer vi, mens vi sikrer, at det udførte håndværkarbejde er i overensstemmelse med dine ønsker samt lovgivningen og ejendommens regler.

Projektledelse styres via vores specialenhed Green Circle.

Læs mere her