EJENDOMME

Ekstra fokus på udviklingen

Hvad enten du ejer, administrerer eller forvalter ejendomme, så kan der være brug for ekstra fokus på udviklingen af vores fælles driftssamarbejde på taktisk og strategisk niveau.

Vi står til rådighed med en KAM (Key Account Manager), som er den primære kontaktperson for dig som kunde, mens han eller hun målrettet specialiserer sig i at drive processerne og partnerskabet fremad med dine behov i centrum.

Vi kender dig som kunde, og vi kender de ejendomme, som vi drifter for dig. En KAM vil være en kompetent sparringparter på strategisk niveau, der forstår dine behov og ved, hvad der skal til for, at du er tilfreds.

 
Projekt

Fra start til slut, uden omveje

Hvad betyder mest for jer, når bygge- og serviceprojektet skal skabe værdi? For os handler det om at sikre tryghed gennem håndværksmæssig kvalitet og fuld gennemsigtighed med kommunikation, proces og budget.

I Forenede Service kan vi lede jeres byggeprojekt og puste nyt liv i ejer- eller lejemålet. Om I har brug for en mindre entreprise, sparring og rådgivning eller hjælp til at sikre den røde tråd i projektet, så kan vi give jer den optimale løsning.

Vi har bl.a. specialiseret os i moderniseringer af lejligheder og erhvervslejemål, og vi kan styre processen fra A til Z. Så behøver I ikke bruge tid på at følge op på alle de involverede parter og leverandører. Den opgave klarer vi, mens vi sikrer, at det udførte håndværk er i overensstemmelse med jeres ønsker samt lovgivning og ejendommens regler.

I kan selvfølgelig følge hele forløbet real time via vores digitale driftsstyringssystem, hvori vi dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer fuld gennemsigtighed med kvaliteten af vores services og priser.