Kokkenes Køkken

"Man skal kunne smage, at der står en kok bag", lyder mantraet i Kokkenes Køkken. Og det kan man. Ganske enkelt.

 

Kokkenes Køkken Casper KOMBIT

Vores subbrand Kokkenes Køkken har i fem år drevet kantiner rundt om i landet. Vores kokke kommer med erfaring fra en række af landets kendte og roste restauranter. Vi kommer med et ønske om at drive kundens køkken, som var det vores eget – med et stærkt personligt præg på menuen og masser af faste, glade gæster.

Vi vægter fællesspisning

I Kokkenes Køkken står vi på mål for en kantine, der fungerer som en restaurant i virksomheden. Vi gør det, for at kræse for jeres medarbejdere, og vi gør det, fordi vi ved, at kantinen er et markant aktiv for virksomheden. Kantinen skal kort og godt opleves som et medarbejdergode og et socialt samlingspunkt; et sted, hvor kollegaerne har lyst til at mødes for at spise og snakke sammen.

Madspild, økologi og bæredygtighed er heldigvis blevet moderne

Det er næsten gået konkurrence i, at minimere madspild og tilbyde økologiske kantinekoncept. Krydret med lidt bæredygtighed og gerne med en Elite Smiley på døren. Og det glæder os! For det betyder bare, at vi har været på den rigtige vej helt fra start. Men vi vil gerne gå lidt længere end det. I Kokkenes Køkken arbejder vi ikke kun med at minimere madspild, vi vil gerne minimere hele den store frokostbuffet, og tilbyde vores gæster det bedste alternativ til et restaurantbesøg. Vi arbejder med sanser og neurogastronomi, vi bringer danske råvarer til bords og vi inspirerer vores gæster til nye råvarer og retter. Og når arbejdsdagen er slut, gør vi det nemmere og billigere at tage mad med hjem. Dermed er vi med til, at jeres medarbejdere får mere tid til alt det de holder af.

Kokkenes Køkken

Vi tilbyder kantinekoncepter, der spænder fra kaffebrygning, frugtordninger og mødeforplejning til kantiner med sund og lækker mad. Vi tilbyder take-away og Ready2Cook, som gør hverdagen nemmere for dine medarbejdere.

Kokkens Køkken tilberedning

Vil du have professionelle kokke i din kantine?

Ring os op for en uforpligtende dialog om, hvad vi kan gøre for din kantine og dine medarbejderes frokost.
Telefon: 70 25 24 22

Send mail