Receptionsservice

Savner I en professionel receptionsservice eller mangler I kompetent personale? Vi har kompetente medarbejdere, som modtager jeres kunder med et smil og sørger for at alt fra parkeringstilladelser til mødeopdækning kører på skinner.

 

I Forenede Service leverer vi skræddersyede løsninger til vores kunder, så netop receptionen udgør det solide serviceanker og det imødekommende ansigt udadtil i forhold til kolleger, gæster og leverandører. Det er essensen af god receptionsservice.

Har I behov for en ekstra medarbejder, men ønsker I at slippe for besværet med ansættelses- og personalesamtaler samt dækning ved sygdom og ferie?
Så kan I overlade rekrutteringen og personaleplejen til os. Vi opererer med en fleksibel ordning af rutinerede kolleger i form af faste receptionister eller vikarer.

Vores vikarer er altid introduceret til jeres virksomhed, det enkelte lejemål og de relevante arbejdsopgaver, før de bliver tilkaldt. Så behøver andre kolleger eller ikke-stedkendte vikarer ikke afløse, når jeres medarbejdere er syge eller på ferie.

Receptionen er som regel det første møde med jeres virksomhed – hvad enten det er fysisk, telefonisk eller skriftligt. Receptionen og personalet er altafgørende for opfattelsen af jeres virksomhed udadtil. Hvis I savner en professionel receptionsservice eller kompetent personale inden for området, står vi klar med løsningen til jer.
Vi tilbyder at varetage hele receptionsfunktionen, men vi kan også levere personale under sygdom og ferie.

 

Vores receptionsservice kan fx varetage:

  • Frontdesk-service
  • Telefonomstilling
  • Opdækning til møder og konferencer
  • Posthåndtering
  • Bestilling af kontorartikler
  • Parkeringstilladelser

POSTSERVICE

Postservice inkluderer, at vi tager imod posten og fordeler den rundt på virksomheden. Vi sørger endvidere, efter aftale, for frankering og post ud af huset.

Postservice er i mindre virksomheder en del af receptionsservicen. Ved større pladser er det en helt afdeling for sig selv.

POSTSERVICE KAN INDEHOLDE:
Modtage post og fordele på virksomheden.
Intern og ekstern post.
Frankere og udsende post.
En del af receptionsservicen.

Vi er blandt Danmarks bedst certificerede facility service-virksomheder

Receptionsservice Forenede-Service

Vi modtager dine gæster med et smil

Receptionen er hjertet i din virksomhed. Vi ved hvad der skal til for at dine gæster føler sig velkomne.
Ring os op for et uforpligtende møde på 39 69 50 50

Send mail
HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os her:

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Receptionsservice

Savner I en professionel receptionsservice eller kompetent personale inden for området, så fortvivl ej. Forenede Service står klar med løsningen til jer.
Vi tilbyder at varetage receptionsfunktionen, men vi kan også levere personale under sygdom og ferie.