Foodrengøring til fødevareindustrien
Forenede Service har en række tilpassede koncepter til slagterier, mejerier, fiske- og levnedsmiddelindustrien samt bagerier og storkøkkener.
Rengøringskvalitet og dokumentstyring er af vital betydning for en optimal daglig drift, og vi har derfor stor fokus på kvalitet, ressourceoptimering og -effektivitet.
Vores personale inden for foodrengøring er uddannede i kvalitetssikring af fødevarefaciliteter, og de arbejder ud fra Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), så jeres faciliteter lever op til branchens høje kvalitets- og hygiejnekrav.
Inden for foodrengøring kan vi hjælpe jer med:
- Rådgivning om hygiejne, indretning og rengøring
- Hygiejnekontrol
- Reducering af rengøringsomkostningerne
- Klargøring af produktionsanlæg til rengøring
- Klargøring af produktion efter rengøring
- Periodisk rengøring af lager og kølerum
- Levering og opfyldning af forbrugsmidler og arbejdstøj
Vi arbejder efter HACCP / Hazard Analysis and Critical Control Point – eller på dansk - Risikoanalyse og kritiske styringspunkter som for eksempel:
Biologiske: Salmonella, campylobacter og virus
Kemiske: Mykotoksiner, pesticider, allergener, rengørings- og desinfektionsmidler
Fysiske: Glas, træ, metal
HACCP sikrer høj fødevaresikkerhed ved at alle trin i produktionen af fødevarer fra råmaterialer, gennem produktionsprocessen og frem til fortæring af produktet. For hvert trin identificeres de risikofaktorer, som skal styres, for at slutforbrugeren er sikret et godt produkt.
Vil du høre mere om vores tilbud til fødevareindustrien?
Vi har stor ekspertise indenfor rengøring af fødevarefaciliteter. Ring os op for et uforpligtende møde på 39 69 50 50
Send mail