Rengøringsservice med fokus på medarbejdertrivsel og miljø

Vælg en facility partner som både forstår rengøring, sikring af leverancen, kan tilbyde hele pakken til en attraktiv pris samt gør rent med CO2 neutrale og 100 % bionedbrydelige rengøringsmidler. 
Med 61 år i branchen ved vi, hvad der skal til for at holde rent, og at rene omgivelser fremmer både jeres arbejdsmiljø og indeklima. Kort sagt: Viden giver kvalitet – også indenfor rengøring.

Fleksibel rengøring og et sikkert miljø på arbejdspladsen

Vores fleksible rengøringsløsninger gør, at vi kan tilbyde jer lige den service, som I har brug for.  I kan skrue op og ned for de fleste parametre, og I har altid fuld kontrol over jeres løsning.


Vi tilbyder som standard en rengøringsservice, hvor vi gør rent med bæredygtige og 100% bionedbrydelige rengøringsprodukter. Det betyder, at hverken jeres eller vores medarbejdere udsættes for skadelig rengøringskemi. 


Ekstra rengøring kan nedbringe sygefraværet

Har jeres virksomhed brug for ekstra rengøring og sikkerhed, tilbyder vi virushåndtering med både ekstra og / eller hyppigere rengøring af kontaktpunkter, støvreducering og virushåndtering via støvbindemiddel og koldtåge high level desinficering. Vi kan både tilbyde at fjerne virus og minimere smitterisiko, afhængig af hvilken løsning I vælger.

Forenede Service rengøring


Vi møder med eget uddannet og motiveret personale, som passer godt på jeres lokaler

Med Forenede Service får I en servicepartner med uddannet og motiveret personale, som både forstår rengøring, levering, økonomi og som sætter sig ind i jeres behov. Alle serviceassistenter har en basis uddannelse i rengøring samt ofte lang erfaring indenfor rengøringsservice. Dermed sikrer vi jeres lokaler fra blandt andet unødvendig slitage fra den daglige rengøring. 

I bund og grund arbejder vi med at tilføre værdi.
Gennem vores serviceydelser tilfører vi værdi for vores kunder ved at skabe gode rammer for brugerne af de virksomheder og lokaler, som vi servicerer.

Hans Fog Adm. direktør, Forenede Service
Forenede Service

Overvejer du en ny facility partner?

Vi skræddersyr vores facility service ud fra jeres behov. Ring os gerne op for et uforpligtende møde på
39 69 50 50

Send mail
HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os her:

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Forenede Service A/S

Vil du have et sundhedstjek på din nuværende rengøring? Forenede Service tilbyder en gratis rådgivningstime til alle - også dem som ikke er kunder hos os endnu.