Støv, vira og allergener i luften kan påvirke indeklimaet negativt og forringe arbejdsmiljøet

Smartere rengøring kan nedbringe sygefraværet

Vi er specialister på at minimere smitterisiko, både gennem hyppig rengøring af kontaktflader, men også ved at tilbyde metoder, som minimerer spredning af fx vira og allergener gennem luften.

Vi tilbyder Biocoating eller støvbindemiddel, som påføres gulve og vandrette flader, hvilket reducerer støv i luften samt også de vira og bakterier, der hæfter sig på støvpartikler. Med Biocoating oplever medarbejderne en mærkbar reduktion af symptomer på dårligt indeklima som træthed, koncentrationsbesvær og hovedpine.

skalering og optimering

Fleksible løsninger 

Forenede Service tilbyder gennemsigtige løsninger og en skalérbar aftale, som sikrer jer både fleksibilitet og sikkerhed i de leverancer, som I modtager.

Jeres fordel skal være, at I kan koncentrere jer om alt det, som I er bedst til, samt få kompetent service fra os, som ikke laver andet. Vi kommer med løsninger og optimerer kontrakten i hele perioden, så I får mest værdi for jeres investering.

Vi sørger for rengøring, smittehåndtering, levering og økonomi, og med Forenede Service får I en fleksibel og miljørigtig rengøringsservice med dokumenteret CO2 neutrale, 100% bionedbrydelige og plantebaserede rengøringsmidler.

partnerskab 

Lad os arbejde sammen om at finde jeres bedste løsning

I får professionel rådgivning baseret på vores erfaring indenfor facility service-løsninger for store offentlige og private virksomheder. 

Bestil et sundhedstjek på jeres rengøring
Vi kommer gerne ud og giver rådgivning, også til jer som endnu ikke er kunder hos os.
Læs mere om vores gratis sundhedstjek her

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø

Vi er blandt Danmarks bedst certificerede facility service virksomheder

Kvalitetsledelse ISO 9001:2015
Vi er ISO certificeret ifølge ISO 9001:2015, hvilket er den seneste udgave af ISO 9001. I 2017 kunne vi fejre 25 års jubilæum som værende ISO certificeret.
Læs mere om kvalitet her

Miljøledelse ISO 14001:2015
Via vores miljøledelsescertificering forpligter vi os til at forbedre vores miljøaftryk.
Læs mere om miljø her

Arbejdsmiljøcertificeret med Kronesmiley ISO 45001:2018
Vi overholder høje standarder med hensyn til sundhed og sikkerhed. Det giver os muligheden for at forbedre arbejdsmiljøet samt at minimere og eliminere risici for personalet.
Læs mere om arbejdsmiljø her

INSTA 800 virksomhedscertificeret
Forenede Service er INSTA 800-certificeriet og arbejder med kvalitetsstyring ud fra objektive kriterier efter den Nordiske standard, INSTA 800, som beskriver et system til fastlæggelse og vurdering af rengøringskvalitet.  


Betina Christensen

En af Forenede Services elleve miljøambassadører

"I 2019 var jeg med til at erstatte 70.000 liter rengøringskemi med plantebaserede og bæredygtige produkter."

Betina Christensen er en af elleve miljøambassadører i Forenede Service, som blandt andet har til opgave at udbrede viden og erfaringer om de nye bæredygtige rengøringsprodukter til kollegerne i virksomheden. Som serviceleder har hun det daglige ledelsesmæssige ansvar for 96 serviceassistenter i Region 7500, der allerede i 2018 på forsøgsbasis begyndte at indfase produkterne i blandt andet Esbjerg.

Læs mere om vores cradle to cradle-certificerede gengøringsprodukter her
HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

Kontakt os her:

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Forenede Service rengøring

Vil du have et sundhedstjek på din nuværende rengøring? Forenede Service tilbyder en gratis rådgivningstime til alle - også dem som ikke er kunder hos os endnu.