Bestil et sundhedstjek

Det er ikke altid, rengøringen fungerer gnidningsfrit. Måske har I hverken kompetencerne inhouse eller tiden til at håndtere opgaven internt og overvejer derfor at outsource rengøringen til en facility partner som Forenede Service. Måske har I ikke den rigtige rengøringspartner på nuværende tidspunkt?

Hvad skal I så være opmærksom på som kunde?

Et klart defineret formål, behovsafdækning og at vælge den rette samarbejdspartner er et godt sted at starte.
Fordelene ved at outsource jeres facility service skal altid være, at I kan koncentrere jer om det, som I er gode til, samt at I får kompetent service fra os, som ikke laver andet. Vi gør arbejdet både hurtigere og bedre, og vi sikrer både høj kvalitet og pålidelig leverance. Og det er slet ikke urealistisk med en god besparelse oven i.


Sundhedstjek på jeres nuværende rengøring

Vi starter med at tilbyde jer et sundhedstjek. Hvor meget rengøring har I behov for, hvor ofte, hvor længe, hvornår. Vi har mange spørgsmål til jer, for vi vil forstå både jeres situation og jeres ønsker. Men så har vi også en hel del at tilbyde.


Med en erfaring på over 60 år i rengøringsbranchen ved vi, hvad der skal til

Forenede Service tilbyder gennemsigtige løsninger og en skalérbar aftale, som sikrer jer både fleksibilitet og sikkerhed i de leverancer, som I modtager. Single service eller hele pakker – det er op til jer. Vi er altid omstillingsparate og tilpasser os til jeres behov.

 

Forenede Service kvalitet ISO

 

Bestil en tid for rådgivning – det er gratis

Vi er så sikre på vores kvalitet og kompetencer, at vi gerne kommer ud og rådgiver jer helt gratis. Og det er naturligvis et helt uforpligtende møde.

Ring os op i dag på 39 69 50 50 og bestil en tid.

I bund og grund arbejder vi med at tilføre værdi.
Gennem vores serviceydelser tilfører vi værdi for vores kunder ved at skabe gode rammer for brugerne af de virksomheder og lokaler, vi servicerer.

Hans Fog Adm. direktør, Forenede Service

Lad os arbejde sammen om at finde jeres bedste løsning

Erfaring viser, at man som outsourcing-kunde opnår et langt bedre resultat, hvis processen struktureres som et samarbejde. Og vi tilpasser vores løsninger, så de passer til de behov, I har. Samtidig leverer vi også professionel rådgivning baseret på vores 60 års erfaring indenfor facility service-løsninger for store offentlige og private virksomheder.

Forenede Service logo

Bestil et sundhedstjek

Gratis sundhedstjek af din nuværende facility løsning. Naturligvis helt uforpligtende.
Bestil tid på 39 69 50 50

Send mail
kontakt os

 Bestil et sundhedstjek

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Forenede Service

Hør mere om hvordan vi kan bistå jer med fokus på kvalitet, ressourceoptimering og effektivitet.