Bestil et sundhedstjek

Det er ikke altid, rengøringen fungerer gnidningsfrit. Måske har I hverken kompetencerne inhouse eller tiden til at håndtere opgaven internt og overvejer derfor at outsource rengøringen til en facility partner som Forenede Service. Måske har I ikke den rigtige rengøringspartner på nuværende tidspunkt?

Få et sundhedstjek på din rengøring

 

Hos os får I

  • adgang til ressourcer og kompetencer
  • kvalitetsløft og innovation
  • gennemsigtighed i pris og investering
  • frigjort tid til egen forretning
  • skabt værdi for jeres virksomhed

Jeres fordel skal være, at I kan koncentrere jer om alt det, som I er bedst til, samt få kompetent service fra virksomheder som os, som ikke laver andet. Vi leverer skræddersyede facility løsninger, hvor jeres behov er i centrum, og hvor samarbejdet gerne skal give mærkbare fordele for jer.

Vi vægter faglighed, fleksibilitet og ekspertise højest

- og alle vores partnerskaber bygger på et solidt samarbejde. At I så oveni får en god besparelse med, er slet ikke urealistisk.

Gratis sundhedstjek

I får et sundhedstjek  - kvit og frit - hvor vi afdækker jeres behov. Vi har mange spørgsmål til jer, for vi vil kunne tilbyde jer den bedste løsning. Måske er indeklimaet et problem, den nuværende kvalitet for dårlig, frekvensen for lav eller for hyppig, udendørsarealerne er måske ikke vedligeholdte, eller I har for mange leverandører og kontaktpersoner, som ikke er tilgængelige.

 

Hvad skal I så være opmærksom på som kunde?

Et klart defineret formål, behovsafdækning og at vælge den rette samarbejdspartner er et godt sted at starte.  


Med en erfaring på 61 år i rengøringsbranchen ved vi, hvad der skal til

Forenede Service tilbyder gennemsigtige løsninger og en skalérbar aftale, som sikrer jer både fleksibilitet og sikkerhed i de leverancer, som I modtager. Single service eller hele pakker – det er op til jer. Vi er altid omstillingsparate og tilpasser os til jeres behov.

 

Forenede Service kvalitet ISO

 

Bestil en tid for rådgivning – det er gratis

Vi er så sikre på vores kvalitet og kompetencer, at vi gerne kommer ud og rådgiver jer helt gratis. Og det er naturligvis et helt uforpligtende møde.

Ring os op i dag på 39 69 50 50 og bestil en tid.

Lad os arbejde sammen om at finde jeres bedste løsning

Erfaring viser, at man som outsourcing-kunde opnår et langt bedre resultat, hvis processen struktureres som et samarbejde. Og vi tilpasser vores løsninger, så de passer til de behov, I har. Samtidig leverer vi også professionel rådgivning baseret på vores 60 års erfaring indenfor facility service-løsninger for store offentlige og private virksomheder.

Forenede Service logo

Bestil et sundhedstjek

Gratis sundhedstjek af din nuværende facility løsning. Naturligvis helt uforpligtende.
Bestil tid på 39 69 50 50

Send mail
kontakt os

 Bestil et sundhedstjek

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Bestil et sundhedstjek på din rengøring. Forenede Serrvice

Hør mere om hvordan vi kan bistå jer med fokus på kvalitet, ressourceoptimering og effektivitet.