TJEK Ejendomsservice

Alt I har brug for - med et enkelt opkald.

personale

TJEK Ejendomsservice tilbyder en række services inden for arealpleje og bygningsservice. Vi er en af Danmarks største udbydere af facility services med fagfolk, som sætter en ære i at gøre arbejdet ordentligt, hver gang.

Høj kvalitet, faguddannet personale og fleksible løsninger med hurtig responstid

Glade og tilfredse kunder er dét vi brænder for, og derfor sætter vi en ære i at levere en høj kvalitet af services. Det gør vi hver gang – uanset om det er store eller små virksomheder, vi servicerer.

Vi stiller med lige så mange mænd og kvinder, som der er brug for, og det er altid professionelle fagfolk, der møder op. Og vel at mærke - fagfolk du kender og som kender alt til jeres løsning hos os. Alle vores kunder får sit eget team af faste medarbejdere. Du har én kontakt, som sørger for, at det hele kører, som det skal, og vi reagerer hurtigt på dine ønsker. Du kan også altid ringe og bestille ekstra ydelser. Vi rykker ud med få timers varsel, når behovet opstår.

Du kan hele tiden følge med i hvad vi laver og hvornår

På vores digitale serviceportal kan du følge med i, hvornår vi sidst har været på besøg, hvilke services vi har løst, og hvornår vi kommer igen.
Ved særlige ønsker, for eksempel at få klippet græs op til et arrangement eller gjort klar til sommerfesten, ringer du blot ind til din kontaktperson, og så sørger vi for at alt er i orden til tiden.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Arealpleje
  • Bygningsservice
  • Skadedyrshåndtering
  • Vejservice
  • Vinduespolering
  • Vintertjenester

Sæt flueben ved et godt samarbejde

√ Tilpasset løsning ud fra jeres ønsker
√ Løbende evaluering og budgetoptimering
√ Effektiv ageren ved akutte behov
√ Altid erfarne fagfolk
√ Altid den samme kontaktperson
√ Altid en åben og ærlig dialog

kontakt TJEK Ejendomsservice

Vi har styr på flere millioner m2

Send os en mail eller ring og hør, hvad vi kan gøre for dig på 30 67 06 66

Send mail